Winnaar van lompste nabestaandendesk is…..

….BinckBank.
Ik had deze post onderaan de post over de rompslomp willen plaatsen. Maar deze lompheid verdient een eigen blogpost.
De klantenservice van BinckBank presteerde het om, op de kop af 4 weken NA het overlijden, een mail te sturen naar mijn emailadres met daarin de tekst:

Natuurlijk moest ik eerder om te bewijzen dat ik enig erfgenaam was, een akte van overlijden, een verklaring van erfrecht en een kopie van mijn paspoort sturen.
Toen het na een week nog stil bleef, mailde ik gisteren weer eens naar het zeer persoonlijke en veilige emailadres klantenservice @
Daar kwam vanmiddag zowaar reactie vandaan door middel van de bovenstaande mail (waarin ook de inlognaam van Paul stond).

Razend en dus (dom dom dom) pakte ik de telefoon. Ik doorliep de keuzemenu’s en werd na mijn eerste boze emotionele reactie even in de wacht gezet, vervolgens werd ik doorgeschakeld…om daarna nog een keer mijn verhaal doen en na een wachtmomentje met een kutmuziekje werd ik weer doorverbonden.
Ik weet dat ik boos was, ik heb echt sorry gezegd, maar dit is echt onvoorstelbaar lomp, klantonvriendelijk, asociaal en ga zo maar door.
Ja mevrouw, het systeem…….(de derde meelevende…maar niet heus….medewerker). Deze mijnheer had mij tussen de wisseling van doorschakelen door een mail gestuurd. In deze mail stond wat meer tekst en uitleg (vinkje zetten alsof het een nieuw of vergeten account is) is gewoon een standaard mail met daarin de gebruikersnaam van een overledene.

De inlognaam kan niet gewijzigd worden, de tenaamstelling mag niet gewijzigd worden, de tegenrekening kan niet gewijzigd worden.
Ongevoelig, onpersoonlijk, star en het systeem de schuld gevend.
Mijn taalgebruik was emotioneel en niet altijd redelijk te noemen….de derde mijnheer blonk echter ook niet echt uit in meebewegen en maakte me daarmee alleen kwader en emotioneler…..ach laat ook maar……

Dag BinckForward….ook ik ga verder.

Ik nomineer jullie bij deze voor de gouden eikel!