Oktoberstart Opkikkertjes

Doneeractie geslaagd
Zojuist maakte ik 2.500,00 euro over naar de Stichting Ambulancewens.Kijk, dat is weer eens een andere dagstart dan de afgelopen weken.
Ruim vijf wensen inclusief per wens een volle ambulance tank, hebben de donateurs bij elkaar gebracht om Paul zijn laatste wens te vervullen.
Onvoorstelbaar en wat ben ik blij met deze hoge opbrengst.
(er was iets meer opgehaald, maar het platform heeft natuurlijk ook kosten om dit mogelijk te maken).
De donateurs zal ik natuurlijk nog persoonlijk per mail bedanken.


KarinVan2
Een tweede lichtmakertje is het feit dat ik, dankzij de hulp van Willem Karssenberg, de KarinVan1 heb ingeruild voor de KarinVan2.
De kampeerbus die Paul en ik ruim vier jaar geleden samen kochten om heel veel vakanties mee te gaan vieren was te zwaar. Niet alleen qua grootte en gewicht maar vooral vanwege de herinneringen. Ik zag mezelf niet alleen rondrijden in de Ducato, waar wij samen ‘slechts’ twee echte reizen mee hebben kunnen maken.

Willem deed gisteren een eerste voorverkenning in Emmer Compas. In de middag appte hij een aantal foto’s van een bakkie waar hij mij wel in zag rijden.
Wie A zegt moet B zeggen, dus ik ben in de auto gesprongen, we hebben een proefrit gemaakt en onderhandeld (dat kan ik niet zo goed).
Ik ben (bijna) eigenaar van een kleinere lichtere kampeerbus een Westfalia met een Ford motor.

Natuurlijk kan er nog wel een beetje gepimpt worden (bekleding en gordijntjes). Ook moet er nog van alles getest en uitgeprobeerd worden (garantie tot de voordeur). Toch zou het zomaar kunnen dat ik over ruim een week op de weg zit in de stoere bus.
Ik zoek nog wel een fietsendrager voor een e-bike op de trekhaak.
Kijk eens in je garage of jij die nog voor mij hebt liggen.